• Türk menşeili ürünler çiftçiden uzman expertizlerimiz aracılığı ile seçilerek ve incelenerek alınır.
• İthal ürünler menşei belgesi ve laboratuvar raporları olmaksızın alınmaz, işlenmez, satılmaz.
• Firmamıza giren ürünler fiziksel, kimyasal ve mikrobiyolojik testlere tabi tutulmadan üretim bandına alınmaz.
• Aroma, koku ve lezzet karışmalarının önlenmesi için azami özen ile gerekli tedbirler stoklama aşamasında alınmaya başlanır.
• Her ürün eleme, yıkama, fırçalama, öğütme ve son eleme aşamalarının gerekli olanlarından otomatik olarak geçer.
• Saklama ve koruma koşullarına özen gösterilerek ürün niteliklerinin ve haslığının korunması sağlanır.
• Çeşitli gramajlarda üretimi tamamlanan ürünler mümkün olan en kısa sürelerde tüketiciye teslim edilerek kalitenin hijyenin ve ürünlerin sahip olduğu aroma, koku ve lezzetin maksimum seviyede olması sağlanır.